Biolauko poliariškumo atstatymas

Žmogaus organizmas pasižymi poliariškumu (teigiamos, neigiamos ir neutralios vietos), kurias veikiant, įsijungia vidiniai organizmo rezervai.

Energetinio poveikio metodo „Biolauko poliariškumo atstatymas“ autorius Ričardas Gordonas. Naujausia jo knyga – “Kvantinis prisilietimas”. Jis jau daugiau, kaip 20 metu naudoja ir propaguoja šį metodą. Žinoma, kad žmogaus organizmas pasižymi poliariškumu, t.y. jame yra teigiamo, neigiamo ir neutralaus potencialo vietos.Veikiant šias vietas tam tikrais būdais, įsijungia vidiniai organizmo rezervai, reikalingi kovai su žmogaus sveikatos problemomis, pradedant nuo energetinio lygmens.
“Kvantinis prisilietimas” gali pagelbėti įvairiose situacijose: juo galima gydyti per atstumą, padėti emocinės krizės atveju ar netgi pataisyti sveikatą sunegalavusiam naminiam gyvūnui. Tai paprastas ir efektyvus metodas, leidžiantis patirti gilų atsipalaidavimą. Šis metodas atstato organizmo pusiausvyrą ir harmoniją, pagreitina gijimą, padeda palengvinti:
* skausmus,
* patyrus traumas,
* nerimą,
* blogą nuotaiką,
* išgąstį,
* lunatikavimą,
* nemigą,
* ir t.t.
Daugelio krypčių gydytojai, specialistai, praktikai iš Amerikos, Kanados ir Europos, kurie studijavo “Biolauko poliariškumo atstatymo metodą“, atsiliepia apie jį labai teigiamai:
• fizioterapeutai sako, kad tai efektyvesnė fizioterapijos forma;
• chiropraktikai sako, kad tai progresyvesnė chiropraktikos forma;
• akupunktūros specialistai teigia, kad tai veikia kaip progresyvesnė akupunktūros forma;
• Reiki meistrai vadina šią tehniką “Reiki – turbokompresija”.