II REIKI PAKOPOS MOKYMAI SU INICIJACIJOMIS VILNIUJE

Seminaro laikas:

 2024 m.  kovo 25 d. 18.00 – 22.00

Seminaro vieta: Verkių g. 5, Vilnius “Reiki erdvė”.

ANTROJI REIKI PAKOPA suteikia galimybę siųsti Reiki energiją per atstumą. Naudojant Reiki simbolius, galima siųsti energiją į bet kurį erdvės ir laiko tašką, padėti per atstumą, atsiveria naujos dvasinio tobulėjimo perspektyvos. Įgytos žinios ir energetiniai sugebėjimai skatina savidiscipliną, sąmonėjimo procesą, didesnę žmogaus atsakomybę už savo veiksmus ir netgi mintis. Padidėja praktikuojančio Reiki energetiniai gebėjimai. Jis per trumpesnį laiką gali per save perleisti daugiau Reiki energijos.

Daugiau apie Reiki: https://www.delfi.lt/gyvenimas/grozis_ir_sveikata/reiki-paslaptis-kuri-irodyta-moksliskai.d?id=78352139&fbclid=IwAR2ajQtHPcLjwoGK0QepaQ5rkHp-03GK1AnI29kIyXjs3o9BFtLVVEeP3v8

ATSIVEŽTI: popieriaus užrašams ir užkandžių prie arbatos!

II REIKI PAKOPOS SEMINARO PROGRAMA

(Seminaro trukmė 4 – 5 val.)
• Reiki simboliai ir jų kilmė.
• II Reiki pakopos simboliai: jų rašyba, reikšmė ir naudojimas.
• II Reiki pakopos gydymo seansų specifika ir įvairovė.
• II Reiki pakopos seansai.
• Iniciacija.
• Seminaro pabaiga, sertifikatų įteikimas, namų darbai.

UŽSIĖMIMUS VEDA:

Sigitas Povilaitis – jau 35 metus dirba netradicinės medicinos ir parapsichologijos srityje. Jis yra sertifikuotas vienas pirmųjų Reiki MEISTRAS MOKYTOJAS Lietuvoje pagal Reiki Usui Shiki Ryoho natūralią sistemą (The title of Reiki Master, Practioner and Teacher), Reiki MEISTRAS MOKYTOJAS pagal tibetiečių natūralią sistemą (Tibetans Reiki MASTER PROMOTOR). 2018 m. dalyvavo seminare ir mokėsi originalaus, japoniško Reiki stiliaus, kurį sukūrė pats šio metodo atradėjas Mikao Usui pas Reiki meistrę iš Japonijos (Hirošimos) Hiromi Išida – tiesioginę japoniškosios Mikao Usui Reiki linijos tęsėją, kurios močiutė (pagal tėvo liniją) Makita Asayo buvo Mikao Usui mokinė ir dalyvavo paskutiniame Reiki seminare prieš meistro mirtį 1926 m.
Sankt Peterburge baigė Tarptautinę medicininės parapsichologijos ir netradicinių metodų mokyklą „Tibeto nemirtingumo mokykla”, bekontaktinio bioenergetinio poveikio kursus pagal Džiunos Davitašvili sistemą, mokėsi Altajaus šamanų gydymo technikų, japoniškų Reiki harmonijos atstatymo technikų pagal Usui Reiki Ryoho sistemą, yra rytietiško rebefingo pradininkas Lietuvoje, praktikuoja Dzogchen praktiką.
REIKI ASOCIACIJOS steigėjas ir Ekspertų grupės pirmininkas. S.Povilaitis ir kiti Reiki specialistai kartu su Nacionaliniu vėžio institutu vykdo projektą „Reiki pagalba sergant krūties vėžiu“.

ATSIVEŽTI: popieriaus užrašams ir užkandžių prie arbatos!

KAINA – 200 EUR

Būtina sumokėti avansą -  100 EUR ( rekvizitus atsiųsime).

BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA
Tel.: 8 682 43651
El. paštas: jolanta@netradicineterapija.lt