INDIVIDUALI REBEFINGO SESIJA

Rebefingas (angl. rebirthing) – tai kvėpavimo technika, padedanti pasiekti harmonijos būseną ir valyti kūną, mintis ir jausmus nuo streso.

Rebefingo seanso esmė tokia, kad žmogus, dalyvaujant rebefingo specialistui, kvėpuoja ritmingu vientisu kvėpavimu. Energija tokio seanso metu išlaisvina žmogų nuo įtampos ir susikaupusių stresų.

Rebefingo instruktorius rebefingo metu gali panaudoti keturių stichijų Koshi varpelius: Aqua (vandens elementas), Aria (oro elementas), Ignis (ugnies elementas), Terra (žemės elementas). Koshi vėjo varpeliai ne tik atspindi tam tikrą stichiją, tačiau ir horoskopo ženklus, čakras. Koshi varpeliai yra akustiškai suderinti ir skambėdami kartu jie sukuria unikalią garso bei stichijų harmoniją. Koshi varpeliai padeda išjudinti kūną ir pojūčius , ramina bei atpalaiduoja.

Rebefingo metu gali būti naudojami ir kamertonai. Kamertonas kūnui perduoda ypatingą signalą – vibraciją, atitinkančią visiškai sveikos ląstelės (organo, organizmo) dažnį.  Kamertonu galima sustiprinti imunitetą, normalizuoti medžiagų apykaitą, koreguoti endokrininę sistemą, palengvinti psichoemocinius sutrikimus, nuraminti nervų sistemą, neutralizuoti lėtinio nuovargio simptomą, atpalaiduoti raumenis. Kamertonais galima harmonizuoti fizinį ir subtiliuosius kūnus,  energetinius centrus (čakras) ir kanalus (meridianus).


Kaip atliekama

Kaip rebefingo meistras pagal rytietišką sistemą S.Povilaitis dirba nuo 1991 m. Jo pravedami rebefingai yra stiprūs ir efektyvūs. Rebefingas skirstomas: bendro pobūdžio, koncentruojantis į tam tikras problemas ar gyvenimo periodus. Rebefingo metu naudojami skirtingo intensyvumo kvėpavimas. Rebefingo kursą sudaro 10 užsiėmimų, kuriuos galima atlikti individualiai, prižiūrint rebefingo specialistui arba dalyvauti jo rengiamuose grupiniuose užsiėmimuose.
TRUKMĖ IR KAINA
1 val. – 60 EUR
1,5 val. – 80 EUR