Atsiliepimai iš 2016 REIKI vasaros stovyklos Lietuvos “Šveicarijoje”!

Šiemet jau 18 – tus metus iš eilės vyko Reiki stovykla, kurią parengė Reiki Meistrai Mokytojai Sigitas Povilaitis ir Jolanta Šindeikienė. Stovykla vyko sodyboje “Kirkšnovė” Lietuvos viduryje, nuostabioje vietoje, miške, prie didelio tvenkinio, netoli upelio Kirkšnovės žiočių į Dubysą. Nors geras oras šiemet nelepino, tačiau lietus netrikdė, nes stovykla buvo tokia intensyvi, jog valandos ir dienos lėkte lėkė, o buvimas nuolatinėje meditacijoje suteikdavo palaimą, nesvarbu, ar saulė šviečia, ar lietus lyja.

Šiemet stovykloje apsilankė net 8 svečiai specialistai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš Latvijos. Sigito Povilaičio vedamos praktikos suteikė  jau esamų žinių gilinimą ir praktikos tobulinimą, buvo pristatytos naujos praktikos. O svečiai skaitė paskaitas iš įvairių sričių( Ajurvedos, minerologijos, auros diagnostikos ), jų vedamos praktikos supažindino stovyklos dalyvius su gongų ir mineralų terapija, su praktiniu mineralų pritaikymu ir jų priežiūra, gongberfingu ir kt.  Visą savaitę stovyklos dalyviai galėjo mėgautis ajurvediniais masažais, konsultuotis dėl sveikos gyvensenos, gauti chirologijos konsultacijas. Po užsiėmimų vyko ir Reiki mokymai su inicijacijomis, buvo skaitomos paskaitos, vyko diskusijos.

Pirtis su Ajurvedos specialistų pravestu ritualu buvo nuostabi atgaiva ir suteikė sakralumo. Po pirties buvo malonu išbėgti ir maudytis lietuje, palįsti po krentančiu iš užtvankos natūraliu kriokliu ir atvėsti ant gaivios žolės.

Paskutinį vakarą visi stovyklos dalyviai draugiškai pasivaikščiojo ant stiklų – visi liko sveiki ir labai laimingi, kad įveikė baimę, t.y. dar vieną proto sukurtą apribojimą!

Dėkojame visiems, kad esate, nes tik Jūs įprasminate tai, ką darome ir suteikiate mums galimybę atlikti tarnystę!

ATSILIEPIMAI

Kristina J.

Dėkui už nuostabią stovyklą! Puikus ir intensyvus darbas su savimi padedant puikiems mokytojams. Nuostabūs sutikti žmonės, įdomios praktikos, skanus maistas. Puikios atostogos!

——————————————————————

Aurelija K.

Ši stovykla man buvo, ko gero, intensyviausia ir ilgiausia dvasinė praktika, kiek esu turėjusi. Per tas 7 dienas, kurios prabėgo akimirksniu, buvo tiek daug žinių pagilinimo, naujos informacijos, savo stiprumu sukrečiančių “kelionių” į gimimo momentą  ir netgi praeitus gyvenimus, kad į lentynas dėliosis ilgai.
Smagu, kad visa tai patyrėme nuostabios gamtos, komfortiškų gyvenimo sąlygų, skanaus vegetarinio maisto ir puikių bendraminčių apsuptyje.
Ačiū mokytojams už žinias, kantrybę, pasitikėjimą ir meilę. Buvo puiku!
————————————————————————–
VIRGINIJA K.
Kad ir kaip keistai atrodo, tačiau man atsiliepimus lengviau rašyti, praėjus savaitei laiko po stovyklos. Pagyvenusi savaitę gyvenimu “minios”, ateina gilesnis suvokimas, ką iš viso duoda tokios stovyklos ir šios praktikos. Savaitė Reiki stovykloje buvo labai transformuojanti ,įdomi ir intensyvi.
Po 7 rebefingų, 7 meditacinių praktikų ir 7 Reiki seansų dažnokai tekdavo “prarasti žemę iš po kojų “.
Nuostabiausiai buvo tai, kad kiekvieną kartą, kai sugrįždavau atgal, buvau šiek tiek lengvesne ir laisvesne, be didžiulio noro nugalėti pasaulį .Tada gyvenimas tarytum plaukia pro tave , o  tu patampi tuo kalnu ar uola , kai tavo galva debesyse, o kojos remiasi į žemę. Viskas taip lengvai ateina, o tau belieka tik stebėti ir nebijot svajoti. 
Nelengva išreikšti žodžiais to, kaip jautiesi, galiu apibūdinti tik mažą dalį to, ką patyriau.  
Ir dar… kas be galo sužavėjo žmonės. Tiek koncentruoto gerumo, rūpestingumo, palaikymo ir nuoširdumo dar neteko sutikti niekada. Manau, kad tai ir yra rezultatas praktikų ir įrodymas, kad jos veikia.
Man Reiki stovykla buvo tas renginys, kurio negalima praleisti tiems, kuriems yra svarbu, kas jie ir ko mes atėjome į šią Žemę!
————————————————————————————–
NATALIJA K.
Mieli Jolanta ir Sigitai, širdingai dėkoju už nuostabias dvasines atostogas!!! Viskas buvo tobula: mokytojai, žinios, praktikos, aplinka ir maistas. O svarbiausia nuostabūs žmonės, bendraminčiai, nauji draugai:) Jaučiuosi pakylėta ir labai laiminga!!! Lauksiu kitų susitikimų. Sėkmės Jums!!!