ATGARSIAI IŠ 19-OSIOS REIKI STOVYKLOS FESTIVALIO

19-oji Reiki stovykla festivalis praėjo puikiai, dalyvavo apie 45-50 žmonių, 13 Mokytojų iš Lietuvos ir Latvijos. Tai buvo ypatinga stovykla – širdžių atvėrimo ir susitaikymo su savimi ir protėviais.

Buvo tiek paleidimo ašarų ir transformacijos juoko, tiek perduota vertingų žinių, tiek gerų žodžių ir puikių atsiliepimų apie Mokytojus. Stovyklos dalyviai visus Mokytojus įvertino kaip itin profesionalius.  Didžiausia padėka visiems, kad esate mūsų kelyje ir atvykstate pas mus į stovyklą, kuri nuo kitų metų išauga į Reiki festivalį. Kviesime dar daugiau Mokytojų ne tik iš Lietuvos, bet ir iš užsienio. Rezervuokite savo laiką 2018 metų liepos pirmai arba antrai savaitei ir laukite informacijos. Rezervaciją pradėsime jau šiemet, kad galėtume sutalpinti visus norinčiuosius apsilankyti.

Su Meile,
organizatoriai
Reiki meistrai Mokytojai Jolanta ir Sigitas
ATSILIEPIMAI

“Idėja graži, tikrai mielai dalyvausiu ateityje. Viskas virto tokia visumine “dvasine sanatorija”, kai žmonės gyveno, ilsėjosi, sveikai maitinosi, ir turėjo galimybę pagilinti savo Reiki praktikos įgūdžius, ir tuo pačiu pažvelgti į savo vidų, svarbius savo gyvenimo aspektus įvairiais būdais, smarkiai praplėsti savo akiratį.
Davėte žmonėms tikrai labai daug. O mums, įvairių Kelių atstovams, – galimybė pažinti gražius žmones, pamatyti, kad visi kartu mes galime sukurti žmogui tikrą atgaivą, prieglobstį, ir parodyti kelią į Meilę… Su šiltais linkėjimais, Dalia”
—————————————————————————————–

“Žodžiais nenusakomas jausmas, kurį patyriau būdama šalia, jausdama ir matydama Jūsų sukurtą gėrį. Dėkoju už tai, kad man buvo leista dalintis ir mėgautis nuostabių sielų draugija ir bendryste. Linkiu Jums sėkmės, naujų idėjų, planų ir vedimo.
Būkite palaiminti. Nuoširdžiai Jūsų, Ala”
———————————————————————————–

“Mieli bičiuliai ir bendrakeleiviai,
Dėkojame, kad mus prisimenate ir kviečiate dalyvauti gerėjimo šventėje. Esate mums pavyzdžiu siekių pastovume bei augimu dvasioje. Džiaugsimės, jeigu vėl galėsime paėėti šalia jūsų. Apkabiname su meile, Asta ir Vytautas”