NAMŲ IŠTYRIMO PASLAUGA dėl geopatogeninių zonų!

JEIGU MIEGATE ANT ANOMALIOS ŽEMĖS VIETOS – GALI ATSIRASTI ĮVAIRIŲ NEGALAVIMŲ!

Jeigu blogai jaučiatės ir dažnai sergate arba sergate rimtomis lėtinėmis ligomis, didelė tikimybė, kad miegate ANOMALIOSE ZONOSE, kurios itin pavojingos žmogaus sveikatai.

Pagal statistiką, apie 70 proc.visų ligų žmonės įgyja, miegodami neigiamose Žemės vietose, kurios vadinamos geopatogenimėmis. Jeigu šios zonos pasitaiko miegamojoje vietoje, tuomet po kelių metų galite blogai jaustis ir sutrikti sveikata.

VIDEO ŽIŪRĖKITE ČIA:

https://www.facebook.com/terapijanetradicine/videos/331039031536463

https://www.facebook.com/terapijanetradicine/videos/1224595244572165 

ZONOS PAGAL POVEIKIO STIPRUMĄ
Pagal savo poveikį geopatogeninės zonos būna skirtingo poveikio:
- Dažniausiai sutinkami Hartmano mazgai, kurie išsidėstę kas 2-2,5 m. Taigi, yra didelė tikimybė, kad miegate būtent ant šios zonos. Sveikatos sutrikimai prasideda jau po 2-3 metų.
- Kari tinklus galima aptikti kas 6 metrus, jie žmogaus sveikatą veikia daug stipriau nei Hartmano tinklai, o sveikatos sutrikimai prasideda po 2 metų.
- Itin stipriu poveikiu pasižymi požeminis vanduo. Jeigu miegate ant požeminio vandens, sveikatos sutrikimai ir ligos gali prasidėti jau po 1 metų.

KAIP SUSITVARKYTI SU ZONOMIS?
Ką daryti, kad išvengtume neigiamo geopatogeninių zonų poveikio? Reikia išsitirti geopatogeninės zonas namuose ar darbe. Vėliau nubraižomi planai ir pasiūlomi būdai šioms zonoms neutralizuoti.

DĖL ZONŲ IŠTYRIMO IR NEUTRALIZAVIMO KREIPKITĖS:

SIGITAS POVILAITIS (Biolokacijos specialistas, parapsichologas, Reiki Meistras Mokytojas)

Tel.: 8 686 94952
E- paštas: sigitas@netradicineterapija.lt
www.netradicineterapija.lt