ATGARSIAI IŠ JUBILIEJINĖS 20-OSIOS REIKI STOVYKLOS/ I-OJO REIKI FESTIVALIO

Šiemet įvyko pirmasis Lietuvoje REIKI FESTIVALIS  2018, kuris išaugo iš Sigito Povilaičio Reiki stovyklos, šiemet atšventusios 20-ties metų jubiliejų (vyksta nuo 1998 m.). Jubiliejaus proga, į šiemetinę stovyklą buvo pakviesta net 20 įvairių netradicinės medicinos specialistų ir mokytojų, todėl buvo nuspręsta išplėsti stovyklos formatą ir pirmą kartą organizuotas REIKI FESTIVALIS. Į festivalį susirinko 50-60 dalyvių, o savo praktikas ir metodus dalyviams pristatė daugiau nei 20-ties skirtingų netradicinės medicinos sričių (tradicinės kinų medicinos, fitoterapijos, Reiki, jogos, meditacijos, garso terapijos, sąmoningo kvėpavimo ir kt.) specialistai.

Festivalis vyko atokiame bei ramiame Neries regioninio parko kampelyje įsikūrusioje sodyboje „Elniakampis“, kuri nuo Vilniaus miesto centro nutolusi vos 28 kilometrus. Nuostabi vieta su tvenkiniu, pirtimi, didele privačia teritorija.  

Šiemet turėjome ir festivalio rėmėjų: Reiki asociacija, “Pharma Nord”, A.Gorskis, “Polisol”. Dėkojame Jiems labai!

Geriausiai apie REIKI FESTIVALIO atmosferą pasako Jūsų atsiliepimai:

AUŠRA

“Festivalis profesionalus, teisingas, surinkti puikūs lektoriai, su kai kuriais užsimezgė ryšys. Puikiai pasikartojau primirštas žinias ir išmokau nauju dalyku. Vieta gera. Tikiuosi, kad nepailsite organizuodami renginius toliau. Ačiū. Dešimtbalėje sistemoje 10 balu.”

SANDRA

“Nuostabus festivalis, labai daug galimybių perlipti per savo blokus ir apversti gyvenimą aukštyn kojomis. Ačiū Jums!”

ŠIAULIETĖS

” Kūnas pailsi, siela atsigauna, mintys prisipildo įkvėpimo, kai šalia artimi, jaučiantys vienas kitą žmonės. Ačiū už šios vasaros polifoniškumą jaukiame gamtos prieglobstyje.”

ASTA

“Greit prabėgo ši savaitė jaukiame gamtos kampelyje. Parsivežu iš festivalio tai, ko nenupirksi už jokius pinigus: sielos ramybę ir aiškų suvokimą, kad esu teisingame kelyje. Joga, mankštos, Ci Gun, maudynės tvenkinyje, rebefingas, meditacijos ir kitos dvasinės praktikos – jaučiuosi praturtėjusi, sutvirtėjusi dvasiškai, emociškai ir fiziškai. Nuoširdžiai dėkoju už meilę ir rūpestį. Viskas taip puiku, kad tampi priklausomas nuo Reiki festivalio. Tad, iki pasimatymo!”.